Saugaus eismo diena Telšių lopšelyje-darželyje „Saulutė“

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Saugumas ir jo ugdymas – vienas iš svarbių įgūdžių, kuris turi būti diegiamas nuo ankstyvųjų vaikų gyvenimo metų. Todėl Telšių lopšelio-darželio „Saulutė“ auklėtojos, suprasdamos saugumo svarbą, darželinukams surengė saugaus eismo dieną, į kurią pakvietė ir Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus pareigūnus.

Siekiant, kad vaikai lengviau įsisavintų svarbią informaciją, ji buvo perteikiama žaidimo forma, pasitelkiant vaikų mylimą bičiulį Amsį, taip pat rodant įvairius vaikų saugumą didinančius filmukus. Kad vaikams laikas praeitų ne tik naudingai, bet ir smagiai, kartu su pareigūnais į darželį atvyko ir kinologas su tarnybiniu šunimi Attilu, kuris vaikams suteikė ypatingai daug teigiamų emocijų. Policijos pareigūnai linki vaikams saugiai elgtis visur: gatvėje, namuose, darželyje ar kieme.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN