Akmenės savivaldybės taryba baigė kadenciją

El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Šiandien įvyko Akmenės rajono savivaldybės tarybos keturiasdešimt šeštasis posėdis. Jame priimta itin daug – 51 sprendimas. Daugiausia tai buvo pritarimai įvairių įstaigų 2018 metų veiklos ataskaitoms.

Šiuo posėdžiu savo veiklą baigė 2015 – 2019 metų kadencijos Savivaldybės taryba.

Savivaldybės meras Vitalijus Mitrofanovas už ketverių metų darbą ir bendras pastangas padaryti Akmenės kraštą dar gražesnį, turtingesnį, patrauklų gyventi ir dirbti padėkojo visiems Tarybos nariams. Tiems, kurie nebuvo dar kartą išrinkti kitai kadencijai, meras įteikė po knygą, o mero pavaduotojas Apolinaras Nicius – gėlių.

V.Mitrofanovas už įveiktus iššūkius ir nuolatinį atsakingą darbą padėkojo ir Savivaldybės administracijai bei jos direktorei Aromedai Laucienei.

Naujos Savivaldybės tarybos pirmasis, iškilmingas, posėdis įvyks balandžio 15 dieną 15 valandą Naujosios Akmenės kultūros rūmuose. Jame prisieks naujos kadencijos Tarybos nariai, dar vienai kadencijai bus inauguruojamas Savivaldybės meras Vitalijus Mitrofanovas.



Savivaldybės administracijos
Tarptautinio bendradarbiavimo ir komunikacijos skyriaus
ryšių su žiniasklaida specialistė Jolanta Šiurkuvienė

Autorės nuotrauka

šaltinis: http://akmene.lt/go.php/lit/Savivaldybes-taryba-baige-kadencija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN