Klaipėdos valstybinės kolegijos dėstytoja – mobilaus patikros punkto savanorė

Naujienos: Švietimas , 2020-05-07 04:47
El. pašto adresas: l.barakauskiene@kvk.lt
Vietovė: Klaipėdos m.

#PriešakinėseLinijose

Klaipėdos valstybinės kolegijos bendruomenės nariai prisideda prie kovos su pandemija. Kineziterapijos ir grožio terapijos katedros lektorė Jurgita Boltutienė savanoriauja mobiliame COVID-19 patikros punkte. Šiame punkte imami ėminiai tyrimams dėl pavojingo viruso. Lektorei J.Boltutienei dažniausiai tenka tirti keltais į Klaipėdą atvykstančius žmones.
„Visada buvau atsakinga ir empatiška. Esu neatlygintina kraujo donorė. Norėjosi kažkaip prisidėti prie savanoriško judėjimo. Dėl pavojaus užsikrėsti? Taip rizika yra, tačiau ir viešoje vietoje tokia rizika yra. Darbas mobiliuose patikros punktuose šiuo metu labai svarbus. Dirba ir daugiau mano kolegų, tačiau jų nepakanka“, – pasakojo mobiliame COVID-19 patikros punkte savanoriaujanti lektorė J.Boltutienė.
Kineziterapeutė J.Boltutienė – ne vienintelė Klaipėdos valstybinės kolegijos bendruomenės narė, uostamiesčio medikams padedanti kovoti su pandemija. Klaipėdos universitetinėje ligoninėje savanoriauja trys studentės, kurios Klaipėdos valstybinėje kolegijoje studijuoja bendrosios praktikos slaugą.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN