„Wizz Air“ skraidins iš Talino į Vieną

Naujienos: Verslas , 2020-05-05 12:32
El. pašto adresas: edita@adverum.lt

„Wizz Air“, sparčiausiai auganti ir aplinkai draugiškiausia* aviakompanija Europoje, praneša, kad pradės skrydžius nauja kryptimi iš Talino į Vieną. Vietas šiam skrydžiui galima rezervuoti jau dabar bendrovės interneto svetainėje arba naudojantis „Wizz Air“ mobiliąja programėle. Bilietų kaina prasideda nuo 24,99 Eur**.
Ši nauja kryptis ir tolesnis „Wizz Air“ skrydžių iš Estijos vystymas patvirtina bendrovės ilgalaikį įsipareigojimą – Estijos keleiviams suteikti vis labiau prieinamas kelionių galimybes. Laikydamasi visų nacionalinių ir tarptautinių taisyklių bei apribojimų, „Wizz Air“ suteikia galimybę keliauti ir sujungti šeimas.
„Nors kelionės šiuo metu ribojamos, ruošiamės situacijos pagerėjimui, kai klientai vėl galės keliauti. „Wizz Air“ komanda siekia plėsti tinklą Estijoje ir siūlo vis labiau prieinamas keliavimo galimybes iš Talino. Džiaugiamės, kad laikydamiesi aukščiausių higienos reikalavimų turėsime jungtį su nuostabia Austrijos sostine. Esame tikri, kad ypač žemos „Wizz Air“ kainos ir puikus skrydžių tinklas prisidės prie Estijos turizmo sektoriaus augimo. Mūsų sustiprintos apsaugos priemonės užtikrins pačias tinkamiausias sanitarines sąlygas aplinkai draugiškiausiame orlaivyje Europoje“, – sako „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Andras Rado.
Nauja kryptis kartu reiškia ir saugią kelionių su „Wizz Air“ erą. Oro linijų bendrovė neseniai paskelbė apie sustiprintas higienos priemones klientų ir įgulos sveikatai bei saugumui užtikrinti. Viso skrydžio metu įgulos nariai ir keleiviai privalo dėvėti veido kaukes. Papildomas reikalavimas mūvėti pirštinės taikomas įguloms nariams.
„Wizz Air“ vykdo griežtą viso valdomo orlaivių parko valymą – visi lėktuvai per naktį dezinfekuojami specialiu antivirusiniu tirpalu, laikantis oficialiai nustatytų taisyklių. Kiekvienam keleiviui įteikiamos sanitarinės servetėlės, o norint sumažinti fizinį kontaktą, iš lėktuvo pašalinti žurnalai, lėktuvo viduje skatinami bekontakčiai mokėjimai.
Keleivių prašoma laikytis nacionalinių sveikatos priežiūros institucijų nustatytų saugaus atstumo taisyklių. Siekiant sumažinti fizinio kontakto tikimybę, keleiviai taip pat raginami prieš skrydį paslaugas įsigyti ar kitus reikalingus veiksmus atlikti internetu (registracija į skrydį, „WIZZ Priority“ paslauga, greitoji keleivių saugumo patikra). Daugiau informacijos apie „Wizz Air“ vykdomas saugumo priemones galite rasti čia: .

Naujausia „Wizz Air“ kryptis:
Kryptis Dienos Pradžia Kainos nuo**
Viena – Talinas Antradienis, ketvirtadienis, šeštadienis Liepos 2 d. 24,99 EUR

Apie „Wizz Air“
„Wizz Air“, didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje bei Rytų Europoje, valdo 121 Airbus A320, Airbus A321 – vieną jauniausių orlaivių parkų pasaulyje ir siūlo daugiau nei 710 maršrutų iš 25 bazių, jungiančių 154 kryptis 45-iose šalyse. „Wizz Air“ komanda, sudaryta iš aviacijos profesionalų, siūlo aukščiausio lygio aptarnavimą ir ypač mažų kainų skrydžių bilietus, kuriuos per pastaruosius 12 mėn. rinkosi 40 mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos yra skelbiamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ). Neseniai aviakompanija pateko į dešimties saugiausių oro linijų bendrovių pasaulyje reitingą, sudarytą vienintelės pasaulio oro linijų saugos ir prekių vertinimo agentūros airlineratings.com. Taip pat gavo „2020 metų aviakompanijos“ apdovanojimą, kurį bendrovei suteikė „Air Transport Awards“. Šiuo apdovanojimu pripažįstami asmenys ir organizacijos, kurios išsiskyrė dėl puikių rezultatų, naujovių ir puikių paslaugų.

*„Wizz Air“ į aplinką išmetamas anglies dvideginio kiekis 2020 m. sausio mėnesį buvo mažiausias iš visų Europos oro linijų bendrovių (58.9 gr.kilometrui, skaičiuojamą vienam keleiviui).
** Kaina į vieną pusę, įskaitant mokesčius ir rankinį bagažą, kurio matmenys neviršija 40 x 30 x 20 cm. Kito dydžio lagaminui ir registruotam bagažui taikomi papildomi mokesčiai. Kainos taikomos tik per wizzair.com ir mobiliąją programėlę užsakytiems skrydžiams. Vietų skaičius nurodytomis kainomis yra ribotas.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN