Telšių policija didina pajėgas, siekiant užtikrinti viešąją tvarką ir sustiprinti karantino sąlygų laikymosi kontrolę, ilgąjį savaitgalį

Naujienos: Teisėtvarka , 2020-04-30 15:56
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Ilgąjį savaitgalį, gegužės 1 – 3 dienomis, Telšių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, atsižvelgdamas į karantino sąlygų nesilaikymo riziką ir siekdamas, kad būtų užtikrinta viešoji tvarka, žmonių ir eismo saugumas, teisės pažeidimai, o taip pat siekdamas užkardyti galimas nusikalstamas veikas, apsaugoti asmenų, nukentėjusių nuo smurto artimoje aplinkoje, interesus bei sustiprinti karantino sąlygų laikymosi kontrolę, didina pareigūnų pajėgas. Bus vykdomas viešas ir neviešas patruliavimas, numatomos papildomos pareigūnų pajėgos Telšių, Mažeikių, Kelmės ir Naujosios Akmenės miestuose bei rajonuose.

Savaitgalį, drauge su policijos pareigūnais, Telšiuose bei Mažeikiuose, patruliuos ir sustiprintos Lietuvos šaulių pajėgos. Šauliai padeda užtikrinti viešąją tvarką ir prižiūrėti, kaip laikomasi šalyje paskelbtų rekomendacijų karantino metu.

Siekiant užtikrinti gyventojų saugumą ir viešąją rimtį per padidėjusios rizikos laikotarpį, gyventojų prašome sąmoningumo ir supratimo. Telšių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas primena:

Parkuose ir kitose atvirose viešosiose vietose lankykitės ir būkite ne didesnėmis nei 2 asmenų grupėmis, išskyrus šeimos narius;

Viešosiose vietose dėvėkite nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones (veido kaukes, respiratorius).

Telšių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas žmonėms linki gražaus ilgojo savaitgalio. Tikimės žmonių atsakingumo, rekomenduojame laikytis nurodymų, būti drausmingiems, gerbti ir saugoti save bei aplinkinius.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN