„Nestlé Baltics“ dėkoja maisto pramonės darbuotojams

Naujienos: Verslas , 2020-04-28 06:00
El. pašto adresas: edita@adverum.lt

Prieš kelias savaites gyvenome visiškai kitaip – galėjome be papildomų ribojimų ir kliūčių susitikti su draugais ar nueiti į maisto prekių parduotuvę. Nors COVID-19 pandemija gyvenimą apvertė aukštyn kojomis ir daugelis mūsų tapome „įkalinti“ namuose, maisto pramonės darbuotojai ir toliau atlieka svarbų darbą – užtikrina, kad gyventojus pasiektų saugūs, aukštos kokybės maisto produktai. Šių žmonių darbas gyvybiškai svarbus, todėl „Nestlé Baltics“ sako ačiū visiems maisto sektoriuje dirbantiems žmonėms.

„Karantino situacija leido suprasti, kad maisto pramonės darbuotojai kartu su sveikatos priežiūros specialistais yra tikri herojai – jie stovi priešakinėse fronto linijose ir padeda mums išlikti saugiems ir sveikiems. Nuoširdžiai noriu paskatinti visus pasakyti AČIŪ visiems maisto tiekimo grandinės darbuotojams – gamyklų, sandėlių darbuotojams, sunkvežimių vairuotojams, mažmeninės prekybos atstovams ir kitiems. Be šių žmonių pastangų apsirūpinimas maisto produktais būtų kur kas sunkesnis ar net neįmanomas. Jų atsidavimas darbui užtikrina mūsų šeimų gerovę“, – sako „Nestlé Baltics“ vadovas João Uva Nunes.

Reikšmingą darbą sudėtingomis sąlygomis iliustruoja daugelio maisto pramonės atstovų profesijos, pavyzdžiui, tolimųjų reisų vairuotojų. Jie keliauja ilgus atstumus, kad mus pasiektų maistas iš skirtingų šalių. Kelionės metu vairuotojai nebegali sustoti ir papietauti ar pavakarieniauti kavinėse, nes jos karantino laikotarpiu uždarytos. „Nestlé Baltics“, norėdama sušvelninti tolimųjų reisų vairuotojų situaciją, jiems paruoš ir įteiks specialius maisto rinkinius. Bendrovė tikisi, kad tai prisidės prie šių darbuotojų gerovės ir leis sėkmingai tęsti reikšmingą darbą COVID pandemijos metu, o Baltijos šalių gyventojus ir toliau pasieks platus maisto produktų asortimentas.

Norėdamos atkreipti dėmesį į maisto sektoriaus darbuotojų pastangas, daugiau nei 40 pasaulyje žinomų bendrovių, įskaitant „Nestlé“, prisijungė prie projekto #FoodHeroes. Projektas pristato bendrovių veiksmus ir pastangas, siekiant nugalėti pandemiją ir užtikrinti sklandų darbą maisto tiekimo grandinėje. Daugiau informacijos apie projektą galite rasti čia.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN