Modernėti galime kartu – dalyvaujant nuotoliniuose mokymuose ir semiantis patirties kaip sėkmingai dirbti komandoje

Naujienos: Švietimas , 2020-04-08 20:59
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Mokytis galima įvairiais būdais. Tai įrodė ir šių dienų situacija, kviečianti visus #LiktiNamie.
Dėl visuotinio karantino užvėrę įstaigų duris, kiek pakoregavę darbotvarkes, bendravimo įpročius, Tauragės kultūros centro darbuotojai, kolektyvų vadovai, nariai aktyviai bendrauja virtualioje erdvėje.
Balandžio 7-ąją visus sujungė unikalios programos “Pasitikėjimas komandoje” autorės, produktyvumo ir komandinio elgesio trenerės Lianos Mogišaitės vedami mokymai.
Nuotoliniu būdu mokytasi, diskutuota apie tai, kaip atsikratyti negatyvių minčių, įveikti nuotolinio bendravimo iššūkius, nerimą dėl netikrumo ateitimi, kaip komandai elgtis krizėje, nepasiklysti informacijos gausoje ir prioritetuose. Kartu ieškota nuoseklaus tikslų siekimo ir naujų galimybių.
Lianos Mogišaitės energija, gera nuotaika, įtaigumas, labai paprastai išaiškinama ir sudėtingiausia informacija, leido suvokti, kad motyvacijos iššūkiai vienija mus visus, kad veikti komandos labui galime bet kokiose situacijose.
"Pyktis yra nuostabiausias įrankis atkeršyti sau",- teigė lektorė, ragindama įsiklausyti į save, nepykti, nekeršyti, mylėti save ir kitus.
AČIŪ lektorei Lianai Mogišaitei už įdomius ir produktyvius mokymus, visiems dalyvavusiems – už norą tobulėti ir darniai dirbti komandoje!


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN