Vandenvietės rekonstruotojai patikino, kad pažadą ištesės

Naujienos: Savivalda , 2020-03-25 11:04
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Kaip ir buvo susitarta vasario mėnesį, surengtas Savivaldybės, UAB „Akmenės vandenys“ ir rangovės UAB „Eigesa“ vadovų ir atstovų susitikimas, kuriame kalbėtasi, kaip sekasi darbai ir kada bus baigta Naujosios Akmenės vandens gerinimo įrenginių rekonstrukcija ir į miesto gyventojų čiaupus vėl tekės švarus, malonaus kvapo vanduo. Užsakovų ir rangovų pokalbis įvyko statybvietėje - Gaudžiočių vandenvietėje.

Susitikime dalyvavo Savivaldybės meras Vitalijus Mitrofanovas, mero pavaduotojas Tomas Martinaitis, Savivaldybės tarybos narys Albinas Klimas, Administracijos direktorės pavaduotojas Artūras Pekauskas, UAB „Akmenės vandenys“ direktorius Arvydas Suodis ir direktoriaus pavaduotojas Svajūnas Žąsytis, generalinės rangovės UAB „Eigesa“ atstovai. Jie papasakojo, jog dėl karantino apsunkintas kai kurios reikiamos įrangos tiekimas, tačiau darbai nesustoja ir vykdomi pagal iš anksto suderintą grafiką. Rangovai patikino, kad nugeležintas vanduo į vamzdžius bus pradėtas tiekti iki balandžio 30 dienos, kaip jie ir žadėjo. Vandenį paleidus per rekonstruotus agregatus, pirmiausia bus atliekami įrangos derinimo veiksmai, bus tvarkomos trasos, valomi vamzdynai.


Savivaldybės administracijos
Tarptautinio bendradarbiavimo ir komunikacijos skyriaus
ryšių su žiniasklaida specialistė Jolanta Šiurkuvienė
šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/vandenvietes-rekonstruotojai-patikino-kad-pazada-isteses/1449


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN