Prasideda meno kolektyvų, dalyvausiančių Lietuvos moksleivių dainų šventėje „Tau“ peržiūros

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2020-03-12 21:16
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Kovo 8 dieną Naujosios Akmenės „Saulėtekio“ progimnazijoje vyko rajono kultūros ir švietimo įstaigų liaudiškų šokių grupių, kurios ruošiasi dalyvauti šiais metais vyksiančioje Lietuvos moksleivių dainų šventėje „Mes” Šokių dienoje „Po pasaulio medžiu“ peržiūra.

Peržiūroje dalyvavo: Akmenės rajono savivaldybės kultūros centro jaunių, merginų ir jaunimo liaudiškų šokių grupės, vadovė Birute Viktoravičiūtė, Akmenės kultūros namų merginų liaudiškų šokių grupė, vadovė Nijolė Milaševičienė ir Naujosios Akmenės „Saulėtekio“ progimnazijos jaunučių, jaunių ir jaunimo liaudiškų šokių grupės, vadovė Sigita Gadžij.

Komisija, vadovaujama Lietuvos nacionalinio kultūros centro choreografijos specialistės Živilės Adomaitienės, visų liaudiškų šokių grupių pasirodymus įvertino ir visus šokėjus pakvietė į liepos mėn. Vilniuje vyksiančią Lietuvos moksleivių dainų šventė „Tau“.

Janina Rekašienė,

Akmenės rajono moksleivių meno kolektyvų,
besiruošiančių dalyvauti 2020 metais vyksiančioje Lietuvos moksleivių dainų šventėje,
koordinatorė


šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/prasideda-meno-kolektyvu-dalyvausianciu-lietuvos-moksleiviu-dainu-sventeje-tau-perziuros/1378


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN