Šilutės rajone - tikėjos pasipelnyti, bet verslas žlugo

Naujienos: Teisėtvarka , 2020-03-10 21:47
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai 2020 m. kovo 6 d. apie 20.45 val. sulaikė vyrą, gim. 1999 m., kuris prie namo, Šilutės r., Juknaičių k., neteisėtai, turėdamas tikslą platinti laikė nedidelį kiekį, apie 3 g. augalinės kilmės, galimai narkotinių medžiagų – kanapių (antžeminių dalių) ir jas pardavė pirkėjui, gim. 1996 m. Sulaikius įtariamąjį ir apieškant jo automobilį ,,BMW 530D“, policijos pareigūnai rado 22 vienetus folijos suktinukų su baltos spalvos milteliais, kaip įtariama, psichotropinėmis medžiagomis (amfetaminu).
Aiškinantis aplinkybes nustatyta, kad vyras, gim. 1999 m., medžiagas įsigijo iš klaipėdiečio, gim. 1999 m. Atlikus kratą pas tiekėją namuose, Klaipėdoje, I. Simonaitytės g., rasta dar daugiau gėrybių, t. y. kanapių antžeminės dalys (apie 150 gramų), kokainas (apie 3 gramus). Taip pat kratos metu paimtos elektroninės svarstyklės, augalinių medžiagų smulkintuvas bei 2 200 eurų. Sulaikant įtariamąjį klaipėdietį, gim. 1999 m., šis pasipriešino policijos pareigūnui ir sukėlė jam fizinį skausmą.
Įtariamieji sulaikyti ir pradėti ikiteisminiai tyrimai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 1 d. (Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtas disponavimas labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu) ir 286 str. (Pasipriešinimas valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui).
Tyrimą kontroliuoja Kalipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius.


Komunikacijos poskyriovyresnioji specialistė Greta Kęsminaitė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN