Kretingos Jurgio Pabrėžos universitetinė gimnazija turės naują vadovą

Naujienos: Švietimas , 2020-03-05 20:06
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kretingos r.

Kretingos rajono savivaldybėje kovo 3 dieną vyko konkursas Kretingos Jurgio Pabrėžos gimnazijos direktoriaus pareigoms užimti. Daugiausia konkurso komisijos balų surinko Kęstutis Trakšelys.

K. Trakšelys yra dirbęs Klaipėdos Ernesto Galvanausko profesinio mokymo centro Tęstinio mokymo skyriaus vedėjo pavaduotoju, Klaipėdos universiteto lektoriumi, Lietuvos edukologijos universiteto docentu. 2014 m. įgijo socialinių mokslų daktaro laipsnį. Pedagogikos tematika yra parašęs ir publikavęs 94 mokslo straipsnius Lietuvos ir užsienio moksliniuose žurnaluose, išleidęs 2 mokslo monografijas.

K. Trakšelys savo, kaip direktoriaus, veiklos prioritetu įvardija siekį, kad mokykla atitiktų šiuolaikinės mokyklos koncepciją – tinkamai įgalinti individualizuotą mokymą bei išskirtinį dėmesį gabiems mokiniams, pasitelkiant universitetų akademinį potencialą.

Jurgio Pabrėžos universitetinei gimnazijai K. Trakšelys pradės vadovauti, kai pažyma dėl tinkamumo dirbti bus gauta iš Specialiųjų tyrimų tarnybos ir kandidatūrą patvirtins Kretingos rajono savivaldybės taryba. Darbo sutartis bus sudaryta 5 metų kadencijai.


šaltinis: https://www.kretinga.lt/node/12574


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN