Mažeikiuose rengiama Savivaldybės kvartalų energinio efektyvumo didinimo programa

Naujienos: Savivalda , 2020-02-28 18:13
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybė) energinio efektyvumo didinimo daugiabučiuose namuose programos įgyvendinimo priežiūros komisija rengia Savivaldybės kvartalų energinio efektyvumo didinimo programą.

Ji ieško galimybių ne tik renovuoti atskirus daugiabučius namus, bet sutvarkyti visą kvartalą – atnaujinti namus, sutvarkyti aplinką, įgyvendinti kitas energinį efektyvumą didinančias priemones.

Komisija kartu su daugiabučius gyvenamuosius namus administruojančių įmonių „Tavo pastogė“ ir „Admituras“ bei UAB „Mažeikių šilumos tinklai“ atstovais svarstė, kokį kvartalą pasirinkti, kokias priemones įgyvendinti.

Daugiabučių namų administratorių paprašyta parinkti kvartalus, kuriuose daugiausia renovuotinų namų, suderinti teritorijas su UAB „Mažeikių šilumos tinklai“ ir kitomis įmonėmis. Pasiūlymus pateikti komisijai iki kovo 1 d.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/rengiama-savivaldyb%C4%97s-kvartal%C5%B3-energinio-efektyvumo-didinimo-programa/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN