Mažeikių rajone nuo gaisro nukentėjusi šeima sulaukė skubios pagalbos

Naujienos: Savivalda , 2020-02-24 17:16
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Savaitgalį dėl gaisro be pastogės likusi Šerkšnėnuose gyvenanti šeima sulaukė skubios Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybės) ir Savivaldybės administracijos vadovų bei seniūnijos pagalbos.

Savivaldybės mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė ir Savivaldybės administracijos direktorė Laima Nagienė lankėsi Šerkšnėnuose ir susitiko su nelaimės ištiktais šerkšnėniškiais. Su jais taip pat bendravo ir Šerkšnėnų seniūnė Alina Čekienė.

Šiuo metu Šerkšnėnuose dirbanti socialinė darbuotoja Birutė Liseckienė padeda šeimai rinkti dokumentus, įrodančius patirtą žalą, kad kuo greičiau būtų kreiptasi į Savivaldybę dėl socialinės paramos suteikimo.

Tariamasi su savininkais dėl kaime esančio laisvo namo nuomos nukentėjusiesiems. Dabar keturių asmenų šeima, kurioje auga 15 ir 16 metų vaikai, gyvena pas giminaičius Mažeikiuose.

Pagelbėti kviečiama ir bendruomenė, įmonės, kuriose dirba nukentėjusieji. Tikimasi, kad norinčių paremti atsiras ir daugiau.

Gaisras gyvenamajame name, esančiame Sedos g. 68, Šerkšnėnuose, kilo naktį iš šeštadienio į sekmadienį. Žmonės nenukentėjo. Dalį turto spėta išnešti. Nudegė namo stogas, viduje likę daiktai supilti vandeniu gesinant ugnį.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/nuo-gaisro-nukent%C4%97jusi-%C5%A1eima-sulauk%C4%97-skubios-pagalbos/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN