Mažeikiuose, švietimo įstaigų vadovų pasitarime paneigtos viešojoje erdvėje sklandančios kalbos

Naujienos: Savivalda , 2020-02-21 18:41
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Vasario 20 d., ketvirtadienį, į Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybės) tarybos posėdžių salę rinkosi rajono švietimo įstaigų vadovai. Kasmėnesinis pasitarimas pradėtas netradiciškai – Ventos regioninio parko atstovas pristatė dvi edukacines programas mokiniams ir galimybes jas pravesti rajono ugdymo įstaigose.

Savivaldybės mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė paneigė viešojoje erdvėje sklandančias kalbas ir įvairias interpretacijas apie mokyklų uždarymą ar prijungimą, taip pat pradinių mokyklų perkėlimą – nei jų perkelti, nei apjungti neketinama.

Rajono švietimo įstaigų tinklo pertvarka vyks, tačiau konkretus planas nėra patvirtintas. Švietimo įstaigų tinklo pertvarkos darbo grupė svarsto ir dėlioja įvairius variantus. Svarbiausi šiame procese – mokiniai, kokybiškas jų ugdymas, tad politiniai sprendimai bus priimami po diskusijų su švietimo įstaigų bendruomenėmis, išklausius visų nuomones.

Kalbėta apie savivaldybės biudžetą. Šiuo metu jis svarstomas Savivaldybės tarybos komitetuose ir bus pristatytas tvirtinti vasario 28 d., penktadienį, vyksiančiame tarybos posėdyje.



Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/%C5%A1vietimo-%C4%AFstaig%C5%B3-vadov%C5%B3-pasitarime-paneigtos-vie%C5%A1ojoje-erdv%C4%97je-sklandan%C4%8Dios-kalbos/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN