Šilutiškiai pasveikino Lietuvą

Naujienos: Savivalda , 2020-02-18 17:30
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Lietuvos valstybės atkūrimo dieną – vasario 16-ąją – Šilutė nusidažė trispalvės spalvomis. Netrūko tądien renginių nei mažiems, nei dideliems. Šilutės rajono savivaldybės meras Vytautas Laurinaitis, mero pavaduotojas Sigitas Šeputis, Administracijos direktorius Virgilijus Pozingis bei Administracijos direktoriaus pavaduotoja Dalia Rudienė kartu su visais šilutiškiais šventė Lietuvos gimtadienį.

Sekmadienis prasidėjo šventomis pamaldomis už Tėvynę. Priešpiet Šilutės Hugo Šojaus muziejuje įvyko smagios pramogos vaikams ir jų tėveliams. Čia pasirodė Šilutės kamerinio dramos teatro aktoriai, dalyvauti edukacijoje kvietė Šilutės muziejininkai. O koks gimtadienis be torto? Administracijos direktorius V. Pozingis pasveikino visus surinkusius muziejuje ir įteikė didžiulį tortą.

Tądien buvo surengtas žygis aplink Šilutę „Laisvės žingsniais“. O visus startavusius ir miesto gyventojus meras V. Laurinaitis vaišino gardžia koše ir kvapnia arbata.

Popiet surengtas Lietuvos valstybės atkūrimo dienai skirtas renginys. Susirinkusiuosius pasveikino meras V. Laurinaitis: „Nuo šios šventės mūsų tauta pradėjo sau statyti naujus namus – Lietuvos Respubliką. Šios šventės dvasią saugojo ne viena karta, todėl šiandien galime susirinkti čia ir paminėti laisvės, demokratijos, vienybės šventę. Sveikinu pamario krašto bendruomenę ir tariu ačiū kiekvienam šios bendruomenės nariui. Ačiū, kad čia gyvenate, dirbate, kad čia kuriate mūsų kraštą gražesnį ir patrauklesnį“. Susirinkusiuosius taip pat pasveikino Seimo narys Alfredas Stasys Nausėda.

Šokių bei muzikos pynę renginio metu pynė Šilutės meno mokyklos mokiniai, Šilutės Žibų pradinės mokyklos, Šilutės pirmosios gimnazijos, Šilutės Vydūno gimnazijos mokinių šokių kolektyvai.


Komunikacijos skyrius
šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/naujienos/silutiskiai-pasveikino-lietuva/6759


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN