Mažeikių „Ventos“ progimnazijoje – nauja edukacinė ir poilsio erdvė

Naujienos: Švietimas , 2020-02-12 18:58
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Vasario 10 d., pirmadienį, Mažeikių „Ventos“ progimnazijoje atidaryta nauja edukacinė ir poilsio erdvė, įrengta mokyklos rūsyje. Šioje vietoje moksleiviai galės ne tik ilsėtis, bet ir mokytis – išmanusis ekranas ir kitos šiuolaikinės technologijos padės įdomiai ir patraukliai vesti pamokas.

Direktorė Ramunė Badaukienė už galimybę rekonstruoti rūsio patalpas ir pritaikyti edukacijai bei poilsiui dėkojo Mažeikių rajono savivaldybei (toliau – Savivaldybė) ir Seimo nariui Kęstučiui Bartkevičiui.

Progimnazijos bendruomenę sveikinusi Savivaldybės mero pavaduotoja Lina Rimkienė linkėjo mokyklai toliau žengti ieškojimų, naujovių keliu ir būti pavyzdžiu kitoms mokykloms ne tik rajone, bet ir visoje Lietuvoje.

Sveikinimo žodžius tarė Seimo narys K. Bartkevičius, Savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyr. specialistė Jelena Sutkienė, Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vyr. specialistė Jūratė Eičinienė, mokyklos tarybos atstovai.

Taip pat atidarymo dalyviams pademonstruotos išmaniojo ekrano teikiamos galimybės.





Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/ventos-progimnazijoje-nauja-edukacin%C4%97-ir-poilsio-erdv%C4%97/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN