Klaipėdos pareigūnai sulaikė šešis, galimai narkotinių medžiagų turėjusius asmenis

Naujienos: Teisėtvarka , 2020-02-07 20:47
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Klaipėdos m.

Klaipėdos apskr. VPK Prevencijos skyriaus pareigūnai, pasitelkę kinologą su tarnybiniu šunimi, vykdydami prevencinę priemonę, per vieną naktį sulaikė šešis, galimai su savimi įtartinų medžiagų turėjusius asmenis.

Paryčiais, apie 03.20 val. Klaipėdoje, prie vieno Kepėjų g. namo esančioje aikštelėje, pareigūnai pastebėjo penkis asmenis, susibūrusius šalia suoliuko prie šiukšlių dėžės.

Pamatę pareigūnus, jaunuoliai nuo jos greit atsitraukė, atrodė sutrikę, į policininkų klausimus atsakinėjo nerišliai. Patikrinus betoninę lauko šiukšlinę, rasti du plastikiniai maišeliai, kuriuose buvo po dvi melsvos spalvos tabletes, įtariama - narkotinės medžiagos. Penki vyriai, kurių amžius nuo 25 m. iki 32 m., pristatyti į komisariatą.

Dar vienas, įtartinai elgęsis 2000 m. gimęs vaikinas, prevencinę priemonę vykdžiusiems pareigūnams įkliuvo prieš pat vidurnaktį Perkėlos g. Dalinės apžiūros metu, pas jį buvo aptiktas vienas popierinis lankstinukas, kuriame buvo

žalios spalvos augalinės kilmės medžiaga, skleidžianti specifinį kvapą. Įtariama, kad tai – narkotinė medžiaga. Vaikinas uždarytas į areštinę.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN