Klaipėdoje plėšimu ir vagyste įtariamas nepilnametis suimtas dviem mėnesiams

Naujienos: Teisėtvarka , 2020-01-23 19:29
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Klaipėdos m.

Š. m. sausio 19 d. apie 14.45 val., Taikos pr., Klaipėdoje, prie prekybos centro trys paaugliai pasikėsino apiplėšti 15 m. jaunuolį, reikalavo pinigų, bandė iš rankos išplėšti telefoną. Nepavykus to padaryti, užpuolikai pabėgo. Policijos pareigūnai operatyviai sulaikė įtariamąjį – penkiolikmetį vaikiną. Įtariama, kad per maždaug mėnesį jis įvykdė ir vagystę, bei plėšimą. Teismas jaunuolį leido suimti dviem mėnesiams – tai ilgiausias nepilnamečiui galimas skirti suėmimo terminas. Vykdant plėšimą kartu buvę vaikinas ir mergina – nustatyti ir taip pat apklausti.

Suimtas jaunuolis policijos akiratin papuola nebe pirmą kartą. Už panašius nusikaltimus jis jau buvo suimtas ir kardomosios priemonės taikymo terminas baigėsi tik pernai gruodžio mėnesį.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN