90-ojo jubiliejaus proga pasveikintas šilutiškis Steponas Papievis

Naujienos: Asmenybės , 2020-01-16 20:43
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Simboliškas sutapimas, kad Klaipėdos krašto dieną – sausio 15-ąją – savo 90-ąjį jubiliejų švenčia ir šilutiškis Steponas Papievis. Gausiam sveikintojų būriui savo namų duris atvėręs senjoras nė kiek nepriminė į devintą dešimtį įkopusio senolio. Pasipuošęs plačia šypsena, spindinčiomis akimis ir žvitriais judesiais Steponas priėmė sveikinimus ir dėkojo už dėmesį.

Geros sveikatos ir laimingų gyvenimo metų Steponui linkėjo Šilutės rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Dalia Rudienė bei Socialinės paramos skyriaus vedėjas Alvidas Šimelionis.

Steponas pasidalijo savo gyvenimo istorija. Jo atmintyje kruopščiai saugoma kiekviena smulkmena, visi didesni ar mažesni gyvenimo nutikimai.

Užaugo Steponas gausioje šeimoje Endriejavo apskrityje. Turėjo dvi seseris ir tris brolius. Lankė mokyklą. Vėliau persikėlė gyventi į Šturmų kaimą (Kintų sen.). Įvairiausio amato Steponui teko išmokti, baigęs statybininkų mokyklą jis kartu su broliu Kintuose užsiėmė žvejyba. „Tikrai tuo metu gerai gyvenome“, – kalbėjo S. Papievis. Tačiau visą gyvenimą žvejodamas praleisti nenorėjo, baigęs tuometę milicijos mokyklą Steponas 32-ejus metus nešiojo pareigūno uniformą.

Kartu su žmona Ona susilaukė dukters Laimos ir sūnaus Rimo. Dabar džiaugiasi trijų anūkų ir vieno proanūkio dėmesiu.



Komunikacijos skyrius
šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/naujienos/90-ojo-jubiliejaus-proga-pasveikintas-silutiskis-steponas-papievis/6690


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN