Mažeikiuose pristatys triukšmą slopinančių sienelių statybos projektinius pasiūlymus

Naujienos: Savivalda , 2020-01-14 18:23
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Mažeikiuose, šalia geležinkelio, turėtų iškilti triukšmą slopinančios sienelės. Savivaldybė kviečia gyventojus sausio 23 d., ketvirtadienį, 17.30 val. atvykti į AB „Lietuvos geležinkelio“ patalpas adresu: Stoties g. 34, dalyvauti numatomų statyti triukšmą slopinančių sienelių Mažeikių geležinkelio stotyje naujos statybos projektinių pasiūlymų pristatyme. Būkite aktyvus, išsakykite savo pastebėjimus ir pasiūlymus, drąsiai diskutuokite su projekto rengėjais.

Triukšmą slopinančios sienelės, kurių bendras ilgis apie 2,3 km, turėtų iškilti Stoties g. Statytojas – AB „Lietuvos geležinkeliai“. Projektinius pasiūlymus rengė „Ardanuy Ingenieria S. A.“.



Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/pristatys-triuk%C5%A1m%C4%85-slopinan%C4%8Di%C5%B3-sieneli%C5%B3-statybos-projektinius-pasi%C5%ABlymus/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN