Šimtametei tauragiškei Jadvygai Mejerienei – sveikinimai jubiliejaus proga

Naujienos: Asmenybės , 2020-01-07 18:14
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

2020 m. sausio 2 d. Tauragės mieste gyvenanti Jadvyga Mejerienė šventė garbingą 100 metų jubiliejų. Šią dieną jubiliatę aplankė bei stiprios sveikatos, nuoširdžios artimųjų meilės, šilumos ir rūpesčio palinkėjo Tauragės rajono savivaldybės mero pavaduotoja Virginija Eičienė.
Garbingą 100 metų sukaktį jubiliatė sutiko artimųjų apsuptyje, pasidalindama prisiminimais, pasakojimais apie įveiktus sunkumus, meilę šalia esančiam ir savo gimtajam kraštui.
Gyvenimas šimtametės nelepino. Jadvygai Mejerienei teko ir tremtinės dalia. Kaip teigia šimtametė, Tėvynės ir laisvės šauksmas, ilgesys buvo toks stiprus, kad suteikė stiprybės iš Sibiro pėsčiomis pareiti į gimtąją Lietuvą.
Šimtametės atvykę pasveikinti artimieji teigė, kad Jadvyga visada buvo reikli, darbšti ir energinga.
Kartu su jubiliate pasidžiaugusi gražia sukaktimi, Tauragės rajono savivaldybės vicemerė Virginija Eičienė palinkėjo Jadvygai Mejerienei, kad kiekvieni ateinantys metai atneštų džiaugsmą, gerumą, ramybę, namų šilumą ir viltį.



Kultūros skyriaus vyr. specialistė Inesa Vaigauskienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN