Mažeikiuose – pirmieji šių metų naujagimiai!

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2020-01-06 17:05
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Sausio 3 d., penktadienį, Mažeikių ligoninėje gimė pirmieji šių metų mažeikiškiai. Abi jaunos Mažeikiuose gyvenančios šeimos susilaukė sūnelių.

Šia džiugia proga jaunus tėvelius pasveikino ir laimės šeimose, augti sveikiems mažyliams linkėjo Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybė) mero pavaduotojos Sigutė Bernotienė, Lina Rimkienė ir Savivaldybės administracijos direktorė Laima Nagienė.

Pirmasis 2020-ųjų naujagimis pasaulį išvydo apie 10 val. ryto. Sandros ir Valdo Dargių šeimos pirmagimis Jonas gimė sveikas ir stiprus – sveria 3200 g, ūgis 55 cm. Mama ir Jonukas jaučiasi puikiai.

Netrukus, vos po trejeto valandų, apie save pasauliui pranešė Sonatos ir Domanto Jaugų sūnus Gabrielius, kurio svoris 3842 g, ūgis 57 cm. Berniukas taip pat gimė sveikas ir stiprus. Tai antras vaikas šeimoje, namuose brolio laukia 2,5 metų Austėja.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/ma%C5%BEeikiuose-pirmieji-%C5%A1i%C5%B3-met%C5%B3-naujagimiai/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN