Mažeikiuose organizuojamas kalėdinių eglučių surinkimas

Naujienos: Savivalda , 2020-01-03 17:38
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Gyventojai po Trijų karalių nupuošia kalėdines eglutes. Kur jas dėti, kaip tinkamai su jomis atsisveikinti?

Mažeikiškiai iki sausio 17 d. kalėdines eglutes ar eglių šakas galės palikti specialiai tam skirtose vietose. Nupuoštas eglutes ir jų šakas galima atnešus dėti ant žaliosios vejos prie Naftininkų g. 19 (saugomos automobilių stovėjimo aikštelės) šalia pėsčiųjų tako ir prie Laisvės g. 7 (parduotuvės „Topocentras“) esančios automobilių stovėjimo aikštelės, jas taip pat gali vežti į žaliųjų atliekų kompostavimo aikštelę (Dargių k., Mažeikių r. sav.), kur jos bus priimamos nemokamai.

Kasmet mažeikiškių prašoma eglutes atnešti į Savivaldybės nurodytas eglučių surinkimo vietas. Gyventojai tikrai tampa sąmoningesni, eglutes geranoriškai atneša į tam skirtas vietas.

Eglutes griežtai draudžiama mesti į atliekų konteinerius. Už eglučių palikimą ne vietoje gyventojai pirmą kartą perspėjami, o vėliau gresia bauda.


Mažeikių rajono savivaldybės informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN