Mažeikiuose – spalvingų rankdarbių paroda iš popieriaus ir gamtinių medžiagų

Naujienos: Savivalda , 2019-12-19 17:57
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Gruodžio 18 d., trečiadienį, Mažeikių turizmo ir verslo informacijos centre pristatyta Lietuvos aklųjų ir silpnaregių sąjungos Mažeikių rajono filialo narės Irenos Meižienės rankdarbių paroda. Joje demonstruojami iš popieriaus išlankstyti dirbiniai, papuošti puokštėmis iš gamtinių medžiagų.

Parodos pristatyme dalyvavusi Savivaldybės mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė įvertino autorės gebėjimą džiaugtis gyvenimu, kurti ne tik rankdarbius, bet ir poezijos posmus, linkėjo sveikatos ir dar daug kūrybinių idėjų. I. Meižienę taip pat sveikino bendraminčiai, svečiai.

Turizmo ir verslo informacijos centro atstovai pristatė centro veiklą, papasakojo apie Mažeikių įsikūrimą, miesto istoriją. Susirinkusiuosius palaimino Mažeikių Švč. Jėzaus Širdies parapijos vikaras kun. Vytautas Dvaržeckis.



Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/parodoje-spalvingi-rankdarbiai-i%C5%A1-popieriaus-ir-gamtini%C5%B3-med%C5%BEiag%C5%B3/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN