Klaipėdoje duris atvers nauja JYSK parduotuvė

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2019-12-18 18:03
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Klaipėdos m.

Gruodžio 19 d. JYSK atidaro naują parduotuvę Klaipėdoje – tai bus antra parduotuvė šiame mieste. Čia JYSK žada suteikti išskirtinę apsipirkimo patirtį.
„Aukštas klientų pasitenkinimo lygis yra vienas pagrindinių mūsų šiandienos tikslų. Neabejotinai matome prasmę nuolat gerinti apsipirkimo patirtį, nes, nepaisant to, kad vis daugiau žmonių apsiperka internetu, įvairios apklausos ir patirtis rodo, kaip klientams vis dar svarbu liesti, tikrinti, matuoti daiktus, ypač susijusius su namais, kuriuos mes ir siūlome“, – sako Edita Skrastina, „Jysk Baltic“ direktorė.
Skaičiuojama, kad investicijos į šią parduotuvę siekė apie 400 000 eurų.
Viskas – nuo apšvietimo, spalvų ant sienų ar iškabų yra pritaikyta klientams, vertinantiems paprastą ir patogų apsipirkimą. Erdvė, paprastumas ir pretenzingumo stoka – visai tai atsispindi skandinaviško stiliaus interjere, skirtame patogiai, be rūpesčių gyventi bei priimti svečius.
Klaipėdiečių ir miesto svečių laukia išskirtiniai pasiūlymai
„Dabar ne tik platus mūsų prekės ženklo prekių pasirinkimas ir tarptautinė kokybė bus prieinami klaipėdiečiams bei svečiams, bet ir reguliarūs išskirtiniai pasiūlymai įvairioms prekių grupėms“, – žada E. Skrastina.
Pirmasis jau paruoštas: pirmieji 200 naujos JYSK parduotuvės Klaipėdoje lankytojų, kurie pirks už 10 eurų ir daugiau, gaus dovaną – rankšluostį „Karlstad“. Taip pat atidarymo proga laukia daugybė kitų praktiškų pasiūlymų ir iki 60 proc. siekiančių nuolaidų.
Skandinaviška įmonė JYSK išaugo iš svajotojo vienminčio Larso Larseno, kuris 1979 m. atidarė savo pirmąją parduotuvę Danijoje, idėjos iki tinklo, kurį sudaro daugiau nei 2 800 parduotuvių ir 21 000 darbuotojų 52 šalyse. Baltijos šalyse ir Baltarusijoje JYSK veikia pagal franšizės sutartį ir dabar valdo 38 parduotuves: po 10 jų – Lietuvoje bei Latvijoje, 11 – Estijoje ir 7 – Baltarusijoje. JYSK parduotuvėse, esančiose Baltijos šalyse ir Baltarusijoje, dirba 850 žmonių, o bendrovės apyvarta pernai siekė 97 milijonus eurų.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN