Pagarba telšiškei - valstybės gyvavimo metas

Naujienos: Asmenybės , 2019-12-13 21:45
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Telšių rajone gyvena daug garbaus mažiaus senjorų. Jų tarpe – ir daugiau nei devyniasdešimt metų skaičiuojantys ilgaamžiai. Apsilankyti savivaldybėje, pabendrauti su jos vadovais, dalyvauti rajono kultūriniuose renginiuose jiems dėl sveikatos dažnai tampa sudėtinga, todėl Telšių rajono savivaldybės atstovai patys nuvyksta pas juos į namus.

Šiandien mero pavaduotojas Kazys Lečkauskas ir Telšių miesto seniūnas Česlovas Ubartas aplankė dvi senjores: Stepaniją Liatukienę ir Valeriją Kazragienę – garbių sukakčių proga pradžiugino dėmesiu, pagerbimo raštu ir puokšte gėlių.

Stepanija Liatukienė mini 94-ąjį gimtadienį, Valerija Kazragienė – 90-ąjį.

Mero pavaduotojas Kazys Lečkauskas ir Telšių miesto seniūnas Česlovas Ubartas sukaktuvininkėms linkėjo sveikatos, artimųjų paramos, perdavė mero Kęstučio Gusarovo linkėjimus, pabendravo su senjorėmis apie sveikatą, svarbiausius gyvenimo įvykius.

Pagarba žmogui – valstybės gyvavimo pamatas. Telšių rajono savivaldybė reiškia nuoširdžią pagarbą visuomenės šviesuliams – senjorams, kurie gyvenimo spalvas pažįsta ne iš knygų ar pasakojimų, o iš savo širdimis ir sielomis išgyventos patirties.


šaltinis: http://www.telsiai.lt/go.php/lit/Pagarba-zmogui--valstybes-gyvavimo-metas


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN