Šiaulių rajone ieškomas dingęs be žinios Romualdas Vaškūnas

Naujienos: Teisėtvarka , 2019-12-10 21:20
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šiaulių r.

Šiaulių apskrities policijos Šiaulių miesto ir rajono komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl be žinios dingusio 58 metų Romualdo Vaškūno.
Vyras pasišalino iš Šiaulių r. esančių Varputėnų globos namų ir iki šiol nerandamas. Lapkričio 15 d. jį Tauragės policijos pareigūnai buvo nuvežę į Tauragės nakvynės namus, tačiau lapkričio 17 d. jis iš
iš ten pasišalino ir šiuo metu jo buvimo vieta nežinoma.
Romualdo Vaškūno požymiai: apie 180 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, tamsiais plaukais ir barzda, dešinėje ausyje turi auskarą. Išėjo apsirengęs tik bliuzonu, avintis kambarinėmis šlepetėmis.Vyras uždaro būdo, mažai kalba.
Turinčius informacijos apie šį asmenį ar žinančius jo buvimo vietą prašytume paskambinti Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato vyriausiajai tyrėjai Sandrai Jakei telefonais (8 700) 61496 arba (8 657) 71264.



Atstovė spaudai Gaila Smagriūnienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN