Telšių rajone duobes tvarkys jau šiemet

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2019-11-29 21:10
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Ketvirtadienį Telšių rajono savivaldybės administracijos direktorius Imantas Motiejūnas su Tryškių seniūnijos seniūnu Antanu Jokubauskiu bei Statybos ir urbanistikos skyriaus vedėju Gintautu Lukausku dar kartą apžiūrėjo ir įvertino Ubiškės miestelio Levenčių gatvės būklę. Dalis gatvės šiuo metu yra sutvarkyta, kitoje dalyje – apstu gilių duobių. Atsižvelgdamas į prastą gatvės dalies būklę, Telšių rajono savivaldybės administracijos direktorius Imantas Motiejūnas inicijavo, kad būtų skiriama lėšų Levenčių gatvėje esančioms duobėms tvarkyti. Tam šiandien pritarė Telšių rajono savivaldybės taryba.

Darbai bus atlikti šiemet iš lėšų, kurių liko Lietuvos automobilių kelių direkcijai atsisakius finansuoti Eismo organizavimo modeliavimo Telšių mieste paslaugų parengimą.

Nuotraukoje sutvarkyta Levenčių gatvės dalis.


Telšių rajono savivaldybės informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN