Mažeikiuose planuojama atnaujinti vaikų žaidimų aikšteles

Naujienos: Savivalda , 2019-11-25 18:56
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybė) atstovai lankėsi Latvijoje, Jūrmaloje, profesionalių vaikų žaidimo aikštelių bei lauko sporto įrangos gamybos ir įrengimo įmonėje JMP, kur domėjosi jų gaminama produkcija.

Savivaldybės mero pavaduotoja Lina Rimkienė, Savivaldybės administracijos Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vyr. specialistė Jūratė Eičinienė ir asociacijos Mažeikių gatvės gimnastai vadovas Edgaras Kontrimas susitiko su JMP gamyklos vadovais, broliais Martinš ir Andris Čiudos, kurie svečiams parodė visą vaikų žaidimo aikštelės įrengimo procesą nuo projektavimo iki naudojimo. Didžiausias gamyklos užsakovas – Rygos miestas. Mažeikiškiai taip pat apžiūrėjo aikšteles Jūrmaloje, kurios įrengtos prieš daugiau nei 8 metus.

Iš kelionės mažeikiškiai parsivežė idėją – Mažeikių rajono savivaldybei suformuoti aiškų planą, pagal kurį būtų atnaujintos visos lopšeliuose-darželiuose įrengtos vaikų žaidimų aikštelės. Rygos miesto pavyzdys užkrečiantis – čia kiekvienais metais planingai ir iš esmės atnaujinama po 10 vaikų žaidimų aikštelių ikimokyklinio ugdymo įstaigose. Rygoje iš viso 180 vaikų lopšelių-darželių. Mažeikių rajone – 13.



Ryšių su visuomene skyrius


šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/ma%C5%BEeikiuose-planuojama-atnaujinti-vaik%C5%B3-%C5%BEaidim%C5%B3-aik%C5%A1teles/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN