Pasisemti patirties – į Mažeikių rajono Savivaldybę

Naujienos: Savivalda , 2019-11-22 20:31
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Šiandien, lapkričio 22 d., Mažeikių rajono savivaldybėje (toliau – Savivaldybė) lankėsi naujai išrinkta Mažeikių politechnikos mokyklos mokinių taryba. Jauni aktyvūs žmonės atvyko turėdami tikslą – pasisemti idėjų ir gerosios patirties, kaip dirbti taryboje.

Susitikimo su Savivaldybės meru Vidmantu Macevičiumi, Savivaldybės mero pavaduotoja Sigute Bernotiene, Savivaldybės mero patarėju Virgilijumi Radvilu metu jaunuoliai klausė, kaip organizuojamas Savivaldybės tarybos darbas, kas lemia šio darbo sėkmę. Diskutuota apie rajono viziją ir artimiausias permainas.

Savivaldybės atstovai kvietė jaunuolius aktyviai įsilieti į rajono gyvenimą, išsakyti lūkesčius, teikti įvairius pasiūlymus, vizijas, koks turėtų būti jaunam žmogui patrauklus miestas. Kvietė kartu tvarkyti ir kurti Mažeikius. Klausė jų nuomonės ir apie naują bendrą Savivaldybės, AB „Orlen Lietuva“ ir Mažeikių politechnikos mokyklos projektą – stipendijų įsteigimą šios mokymo įstaigos mokiniams.

Savivaldybės meras skatino mokyklos mokinius, kurie ir dabar jau yra atlikę nemažai gražių darbų Mažeikiuose, labiau populiarinti save, sukurti logotipą, kuriuo galėtų papuošti jų sutvarkytus ar naujai įrengtus objektus. Dėkojo už sutvarkytą tiltelį Melioratorių parkelyje. „Norite, kad jus išgirstų – kalbėkite“, – pabrėžė V. Macevičius.

Savivaldybės atstovai dėkojo jaunimui už norą keisti savo ir bendraamžių gyvenimą, kvietė bendradarbiauti ir nebijoti atverti Savivaldybės durų.

Ryšių su visuomene skyrius


šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/pasisemti-patirties-%C4%AF-savivaldyb%C4%99/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN