Tauragės miesto ir kaimo bendruomenių atstovų susitikimas

Naujienos: Švietimas , 2019-11-16 10:01
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Lapkričio 8 dieną Tauragės rajono bendruomenių tarybos iniciatyva į Tauragės krašto muziejų ,,Santaka” surinko miesto ir rajono bendruomenių pirmininkai, bendruomenių tarybų nariai. Apžiūrėję atnaujintas gamtos, istorijos ir etnografijos ekspozicijas, „Amžių“ išmanųjį bokštą, susitikimo dalyviai susirinko į muziejaus menes. Susitikimo metu bendruomenių pirmininkai pristatė sėkmingiausius įgyvendintus projektus, aptarė kitas bendruomeninės veiklos aktualijas.

Bendruomenių pirmininkams, aktyviausiems bendruomenių tarybų nariams dėkojo Tauragės rajono savivaldybės mero pavaduotoja Virginija Eičienė, dėkodama už aktyvią, geranorišką ir svarbią visuomeninę veiklą.

Susitikimo pabaigoje susirinkusieji ragavo Kęsčių bendruomenės keptų skanumynų, vaišinosi arbata.

Bendruomenių pirmininkai akcentavo, kad tokie susitikimai yra labai naudingi, nes vietos bendruomenės gali pasidalyti savo patirtimi ir idėjomis.

Tauragės rajone veikia 34 kaimo ir 7 miesto bendruomenės. Jų veiklą koordinuoja dvi vietos veiklos grupės – kaimo ir miesto.




Inesa Vaigauskienė Kultūros skyriaus vyr. specialistė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN