Šerkšnėnų seniūnijoje vyko tradicinė senjorų ir žmonių su negalia popietė

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2019-11-16 09:41
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Žemalės kultūros namuose vyko 18-ąjį kartą organizuota seniūnijos popietė „Iš širdies į širdį“. Išsakyta daug sveikinimų, pagerbti jubiliatai, šiemet švenčiantys 80, 85 ir 90 metų jubiliejus bei perkopę 90-metį.

Šventės dalyvius ir jubiliatus sveikino Savivaldybės meras Vidmantas Macevičius bei jo pavaduotoja Lina Rimkienė, linkėdami stiprios sveikatos, laimės šeimose ir kad šios šventės tradicija niekada nenutrūktų.

Sveikinimus perdavė LR Seimo narys Valius Ąžuolas. Šerkšnėnų seniūnijos seniūnė Alina Čekienė dėkojo popietės organizatoriams ir linkėjo smagaus vakaro susirinkusiesiems. Senjorams ir seniūnijos gyventojams, turintiems negalią ar auginantiems neįgalų vaiką, šilčiausius linkėjimus išsakė Mažeikių moterų LIONS klubo, Šerkšnėnų mokyklos-daugiafunkcinio centro, Žemalės pradinės mokyklos, Šerkšnėnų kultūros centro, Plinkšių globos namų atstovai, seniūnijos kaimų bendruomenių pirmininkai ir seniūnaičiai.

Smagią nuotaiką kūrė ir dainas dovanojo Šerkšnėnų kultūros centro meno kolektyvai, svečiai iš Telšių – klubo „Telšių atjauta“ mišrus vokalinis ansamblis „Atgaiva“. Šokti kvietė muzikantas Laimonas iš Šerkšnėnų.



Ryšių su visuomene skyrius

šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/%C5%A1erk%C5%A1n%C4%97n%C5%B3-seni%C5%ABnijoje-vyko-tradicin%C4%97-senjor%C5%B3-ir-%C5%BEmoni%C5%B3-su-negalia-popiet%C4%97/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN