Tauragės nevyriausybinių organizacijų susitikimas

Naujienos: Verslas , 2019-11-16 09:37
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Lapkričio 12 d. Tauragės nevyriausybines organizacijas diskusijai pakvietė Lietuvos Nevyriausybinių organizacijų informacijos ir paramos centro direktorių Martiną Žaltauską ir regionų politikos ekspertą Ričardą Diržį.

Vizito Tauragėje metu su savivaldybės atstovais aptarta viešųjų paslaugų teikimo situacija (sporto, kultūros, švietimo, socialinių paslaugų klausimai), kalbėta apie NVO tarybos veiklą ir veiklos efektyvumo galimybes. Susitikime pristatytas naujojo Nevyriausybinių organizacijų plėtros įstatymo projektas, paramos fondo galimybės. Diskutuota apie NVO viešųjų paslaugų perėmimą iš biudžetinių įstaigų, NVO tarybos veiklos prasmę.

Tauragės rajono savivaldybės meras Dovydas Kaminskas padėkojo rajono organizacijoms, jų pirmininkams už savanorišką aktyvią ir prasmingą veiklą.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN