Senjorų šokių grupei Telšių DŽIUGAS – pirmoji vieta

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2019-11-12 19:50
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Lapkričio 10 dieną Kuršėnuose vyko tradicinis liaudiškų šokių kolektyvų konkursas- festivalis „Suk, suk ratelį“. Dalyvavo Šiaulių apskrities ir Šiaurės Lietuvos krašto rajonų ir miestų liaudiškų šokių grupės.

Konkursas-festivalis rengiamas kas dveji metai, jo tikslai: puoselėti tautinio šokio tradiciją, skatinti ir remti mėgėjų šokių kolektyvų ir jų vadovų kūrybinę veiklą, choreografijos judėjimą, palaikyti veikiančias ir naujai susikūrusias šokių grupes, ugdyti šokėjų ir vadovų meninį skonį, aktyvinti suaugusiųjų ir jaunimo kultūrinį gyvenimą.

Konkursą-festivalį rengia Šiaulių rajono savivaldybės kultūros centras.

Telšių rajono savivaldybės kultūros centro senjorų šokių grupė „DŽIUGAS“ (vadovė Janina Reinienė, akompanuotoja Milda Ulkštinaitė) dalyvavo šiame konkurse-festivalyje ir laimėjo pirmąją vietą!

Laureatais tapo konkurso šeimininkai – Šiaulių rajono savivaldybės kultūros centro senjorų liaudiškų šokių grupė „Diemedis“ (vadovė Egidija Šėgždaitė), jiems grojo liaudiškos muzikos kapela „Salduva“ (vadovas Algimantas Jonas Bartašius).

Sveikiname „DŽIUGO“ kolektyvą!


Telšių rajono savivaldybės kultūros centro informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN