Tauragės pareigūnai prašo visuomenės pagalbos ieškant be žinios dingusio Mariaus Mockaus

Naujienos: Teisėtvarka , 2019-11-12 19:23
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai ieško dingusio be žinios Mariaus Mockaus, gim. 1984 m., gyv. Šilutės r., Žemaičių Naumiesčio sen., Sugintų k.
2019 m. rugpjūčio 1 d. vyras išvyko dirbti į Mančesterį. Artimieji paskutinį kartą, 2019 m. rugpjūčio 3 d., su juo bendravo per ,,messenger” programėlę, kai jis pasakė, kad jau atvyko į Angliją. Nuo to laiko jokių žinių neturi.
Gyventojus, žinančius apie dingusio vyro buvimo vietą ar galinčius suteikti kitos informacijos, prašome pranešti Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyresniajai tyrėjai Dainai Černiauskienei tel. Nr. 8 700 64027/el. paštu daina.cerniauskiene@policija.lt arba vyriausiajai tyrėjai Vaidai Auškalnienei tel. Nr. 8 700 64054/el. paštu vaida.auskalniene@policija.lt arba bendruoju informacijos telefonu 8 700 60000/112.



Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė
Greta Kęsminaitė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN