Tauragės rajono savivaldybės kultūros skyriaus specialisto pareigas pradėjo eiti Mindaugas Piečia

Naujienos: Asmenybės , 2019-11-08 23:38
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Š. m. lapkričio 4 d. Tauragės rajono savivaldybės administracijoje Kultūros skyriaus specialisto pareigas pradėjo eiti Mindaugas Piečia. Specialistas bus atsakingas už projekto „Globali Tauragė“ plėtrą, bendravimą su užsienyje gyvenančiais kraštiečiais, bendradarbiavimą su organizacijomis, dirbančiomis diasporos klausimais.
1989 m. Tauragėje gimęs Mindaugas Piečia, 2012 m. baigė Transporto inžinerijos studijų programą, kurių metu įgijo Transporto inžinieriaus bakalauro kvalifikacinį laipsnį. 2012 m. – 2015 m. dirbo Tauragės savivaldybės administracijos Statybos skyriaus vyresniuoju specialistu, 2016 m.  –  2017 m. dirbo įvairius darbus Toronte, Kanadoje. 2018 m. – 2019 m. dirbo Vilniaus savivaldybės administracijoje Eksploatacijos poskyrio specialistu.
Mėgsta lankyti kultūros renginius, įvairius muzikos koncertus. Baigė Tauragės muzikos mokyklą. Yra atstovavęs Tauragės "Jūros" ansamblį, taip pat Vilniaus universiteto dainų ir šokio ansamblį bei  kartu tapęs daugelio konkursų laimėtoju ir laureatu. Domisi įvairiomis sporto šakomis, naujausiomis technologijomis ir inovacijomis.



Inesa Vaigauskienė Kultūros skyriaus vyr. specialistė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN