„Omniva LT“ per pirmuosius tris šių metų ketvirčius pajamas augino 37 proc.

Naujienos: Verslas , 2019-11-08 22:57
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com

„Omniva LT“, šiuo metu valdanti didžiausią paštomatų tinklą Lietuvoje, per pirmuosius tris 2019 m. ketvirčius toliau veiklą vykdė pelningai – įmonės pajamos išaugo 37 proc., o siuntų apimtys padidėjo 41 proc., palyginti su tuo pačiu 2018 m. laikotarpiu. Bendrovės grynasis pelnas šių metų minimu laikotarpiu pasiekė 155 tūkst. Eur, žymint smarkų augimą nuo praėjusių metų – 5 tūkst. Eur.

Sėkmingus finansinius rodiklius, pasak „Omniva LT“ vadovo Simono Bielskio, augino nuolatinės investicijos į plėtrą ir smarkiai padidėjęs verslo klientų bei privačių klientų, atitinkamai 58 proc. ir 75 proc., segmentas.

Bendrovė, ir toliau plėsdama savo paslaugas, šiais metais jau investavo daugiau nei 2 mln. eurų į naujus paštomatus, o iki metų pabaigos investuos dar beveik 2 mln. eurų ir paštomatų tinklą išplės iki 300, padengiant beveik 50 proc. daugiau šalies miestų. Iš viso į paštomatų ir automobilių parko plėtrą Lietuvoje investuojama iki šiol didžiausia metinė bendrovės investicija – 4,5 mln. eurų.

„Praėjusius tris ketvirčius aktyviai ruošėmės savo dvigubai plėtrai, o šį ketvirtį toliau kryptingai vykdome veiklą ir paštomatų plėtrą, įtvirtindami savo, kaip didžiausio paštomatų tinklo Lietuvoje, poziciją. Vien per pastarąsias tris savaites pastatėme daugiau nei 90 naujų paštomatų visoje Lietuvoje, ir toliau šį skaičių plėsime iki 150-ies iki metų pabaigos. Nuolatinė plėtra užtikrina aukštą vartotojų poreikių atliepimą ir stipresnį pamatą e. komercijos vystymui Lietuvoje“, – sako S. Bielskis.

S. Bielskis taip pat pastebi, kad trečią šių metų ketvirtį buvo auginami bendrovės automobilių parko pajėgumai, kurie iki metų pabaigos padidės 40–50 proc. ir į gatves išriedės papildomai 20–30 naujų mikroautobusų. Be to, kitų metų pavasarį daugiau kaip 2 kartus bus išplėstas bendrovės sandėlių plotas Vilniuje.

Šiuo metu „Omniva LT“ valdo didžiausią paštomatų tinklą Lietuvos rinkoje ir per parą gali pristatyti 27 tūkst. siuntų visoje šalyje. Užbaigus 2019 metų plėtrą šis skaičius pasieks 35 tūkst. siuntų. Planuojama, kad per 2019 metus bendrovė bus pristačiusi apie 3,5 mln. siuntų.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN