Kanoninė vyskupo vizitacija Viekšniuose

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2019-10-28 18:28
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Vakar, spalio 27 d., Viekšniuose buvo džiugi diena – po remonto duris atvėrusioje Viekšnių Šv. Jono Krikštytojo bažnyčioje J. E. Telšių vyskupą Kęstutį Kėvalą pasitiko gausi tikinčiųjų bendruomenė. Naujiena – į gimtąjį kraštą grįžusiam garbės kanauninkui Anuprui Gauronskui įteiktas vyskupo dekretas, kuriuo jis paskiriamas parapijos rezidentu.

Prieš šv. Mišias parapijos klebonas kun. Stasys Toleikis pateikė trumpą ataskaitą apie parapijos veiklą, pasidžiaugė baigtais darbais, kurių per kone penkerius metus atlikta nemažai – suremontuotas stogas, atnaujintos lubos, grindys, kolonos, šviestuvai, groja vargonai. Įvardijo artimiausius planus.

„Sudėkime savo prašymus ir padėkas ant altoriaus, visi drauge kelkime mintis ir širdis į Jį, drauge atsiduodami, Viešpačiui garbę teikdami“, – kvietė bendrai maldai J. E. vyskupas K. Kėvalas. Po šv. Mišių džiaugėsi tikinčiųjų bendryste, savitarpio pagalba, dėkojo geradariams, be kurių finansinės pagalbos ir nesuskaičiuojamų darbo valandų nebūtų pavykę atnaujinti šventovės.



Bendrasis skyrius

šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/kanonin%C4%97-vyskupo-vizitacija-viek%C5%A1niuose/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN