Nuspręsta, kuriomis dienomis tauragiškiai ir miesto svečiai galės važiuoti nemokamai

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2019-10-24 17:00
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Jau šiemet rajono gyventojai ir miesto svečiai kai kurių švenčių ir renginių metu Tauragės viešuoju transportu galės važiuoti nemokamai.

Posėdžio metu vieningai pritarta sprendimui leisti UAB Tauragės autobusų parkui visais Tauragės rajono savivaldybės vietinio (miesto ir priemiesčio) reguliaraus susisiekimo maršrutų autobusais keleivius vežti nemokamai šiomis dienomis: Lietuvos valstybės atkūrimo dieną (vasario 16 d.); Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną (kovo 11 d.); Motinos dieną (gegužės pirmąjį sekmadienį); Tėvo dieną (birželio pirmąjį sekmadienį); Tauragės miesto šventės dienomis (penktadienį, šeštadienį, sekmadienį); Valstybės (Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo) dieną (liepos 6 d.); Dieną be automobilio; Visų Šventųjų ir Mirusiųjų atminimo (Vėlinių) dienomis (lapkričio 1–2 d.)

UAB Tauragės autobusų parko viešojo transporto nuostolius už gyventojų nemokamą vežimą viešuoju transportu numatyta kompensuoti iš Tauragės rajono savivaldybės biudžeto lėšų.




Inesa Vaigauskienė Kultūros skyriaus vyr. specialistė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN