Tauragės savivaldybėje paskirstytos lėšos sodininkų bendrijoms

Naujienos: Savivalda , 2019-10-24 16:54
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Iš Tauragės rajono specialiosios sodininkų bendrijų rėmimo programos lėšų sodams ir bendrojo naudojimo objektams tvarkyti ir prižiūrėti, gamtai saugoti skirta 13 822 Eur, iš kurių daugiausia: sodininkų bendrijoms „Dobilas“ (2 524 Eur), „Keramika“ (2 274 Eur), „Atžalynas“ (1 651 Eur), „Pušynas“ (1 605 Eur) ir „Tauras“ ( 1 500 Eur).

Taip pat lėšos skirtos sodininkų bendrijoms „Egluona“ (1 258 Eur), „Tauragės puriena“ (1 162 Eur), „Švyturys“ (1 119 Eur), „Aidas“ (729 Eur)

Sodininkams skirtos lėšos bus panaudotos melioracijos darbams, krūmų genėjimui ir kirtimui, kelių tvarkymui, žolės pjovimui, smėlio-žvyro, skaldos atvežimui ir paskleidimui, skelbimo lentų įrengimui, kelio pralaidos remontui, bendro naudojimo tvoros tvėrimui ir kitoms reikmėms.




Inesa Vaigauskienė Kultūros skyriaus vyr. specialistė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN