Telšių apskrities vyriausiajame policijos komisariate padėkota ilgamečiams miesto vaizdo kamerų stebėtojams

Naujienos: Teisėtvarka , 2019-10-18 19:00
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Šiandien, spalio 18 d. Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Remigijus Rudminas padėkojo už ilgą laiką vykdytą Telšių miesto vaizdo stebėjimą VšĮ "Soneima" direktoriui Artūrui Zakarauskui ir darbuotojams Juozui Kaveckui, Danguolei Končienei, Arūnui Miliauskui ir Laimai Zybartienei.

VšĮ "Soneima" darbuotojų dėka stebint miesto vaizo stebėjimo kameras buvo užfiksuota daug viešosios tvarkos pažeidimų, atskleista eilė nusikalstamų veikų ir grubių Kelių eismo taisyklių pažeidimų. Darbuotojai, ne vienerius metus dirbę šį darbą, sąžiningai atlikę patikėtas pareigas, džiaugiasi galėję prisidėti prie saugesnio miesto gyventojams ir svečiams kūrimo.

Viršininko pavaduotojas Robertas Jagminas, atsakingas už viešosios ir kriminalinės policijos padalinių uždavinių įgyvendinimą, teigė, kad šie darbuotojai buvo, tarsi, policijos pareigūnų pagrindiniai pagalbininkai užtikrinant miesto saugumą.

VšĮ "Soneima" direktorius ir darbuotojai džiaugiasi tuo, kas buvo atlikta, norėtų ir toliau prisidėti prie saugesnio miesto svečiams ir vietiniams gyventojams kūrimo, apgailestauja, kad ilgalaikiam projektui nebuvo tęstinumo, finansavimo skyrimo, kad pokyčiai palietė juos asmeniškai. Miesto vaizdo stebėjimas nebevykdomas nuo š. m. rugsėjo 18 d. Tačiau Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato ir VšĮ "Soneima" vadovai tikisi, kad miesto vaizdo stebėjimas bus atnaujintas ir dėl to nenukentės Telšių gyventojų ir svečių saugumas.


Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN