Minint Tarptautinę muzikos dieną pagerbti kūrybingiausi Tauragės kultūros darbuotojai

Naujienos: Savivalda , 2019-10-06 20:06
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Spalio 1 d. į Tauragės kultūros centrą susirinko visų Tauragės KC padalinių ir skyrių darbuotojai, svečiai – minint Tarptautinę muzikos dieną, pagerbti ir apdovanoti kūrybingiausi, darbščiausi, aktyviausiai praėjusių metų laikotarpiu prie kultūros vyksmo prisidėję kultūros darbuotojai.

Visus atvykusius pasveikino bei smagaus vakaro palinkėjo Kultūros centro direktorius Virginijus Bartušis, Tauragės rajono savivaldybės meras Dovydas Kaminskas, kiti, laureatams apdovanojimus įteikę svečiai.

Grojant Tauragės kultūros centro lengvosios muzikos orkestrui bei skambant Gabrielės atliekamoms dainoms, į sceną kviesti laureatai ir ilgamečiai kultūros darbuotojai. Beje, sveikinimai Tarptautinės muzikos dienos proga skriejo ir šio vakaro muzikantams bei visiems muzikuojantiems.

Tauragės kultūros centro apdovanojimų vakaro „Metų akimirkos“ metu paskelbtos septynios nominacijos.

Nuoširdūs sveikinimai šių metų nugalėtojams: Romualdui Eičui (nominacija „Už nuopelnus kultūrai“ ), Salvinijai Žemaitienei ir Arūnui Rakevičiui (nominacija „Ryškiausias sezono kultūrinis įvertinimas“ ), Genovaitei Urmonaitei (nominacija „Kūrybinis aktyvumas ir reikšminga veikla“ ), Zitai Jurevičienei (nominacija „Ryškiausi kaimo/miestelio kultūros skleidėjai“), Almai Rumšienei , (nominacija „Profesinis meistriškumas ir atsidavimas darbui“) Sigitui Mėlinavičiui (nominacija „Aktyvi partnerystė kultūrinėje veikloje“), Jolantai Kažukauskienei (nominacija „Naujai nušvitęs kultūros spindulys“) ir gausiam būriui kultūros darbuotojų, kuriems įteiktos padėkos už ilgametį, aktyvų ir kūrybišką darbą!



Inesa Vaigauskienė Kultūros skyriaus vyr. specialistė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN