Susitikimas su seniūnais ir Tauragės moters užimtumo centro darbuotojais

Naujienos: Savivalda , 2019-10-06 19:19
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Tauragės moters užimtumo ir informacijos centras kartu su Tauragės rajono savivaldybės Socialinių paramos skyriumi, norėdami atkreipti dėmesį į smurto artimoje aplinkoje problematikos aktualumą, surengė diskusiją, kurioje akcentuota įvairių institucijų tarpusavio bendradarbiavimo svarba.

Tauragės rajono savivaldybėje vykusiame susitikime dalyvavo rajono vadovai: savivaldybės meras Dovydas Kaminskas, administracijos direktoriaus pavaduotojas Tomas Raulinavičius bei seniūnai.

Susirinkusieji buvo informuoti apie TMUIC veiklą, apie tai, kad Centrui yra deleguotos Specializuotos pagalbos centro funkcijos (TMUIC teikia specializuotą kompleksinę pagalbą nuo smurto artimoje aplinkoje nukentėjusiems asmenims).

Su seniūnais ir meru diskutuota apie tai, kokie skurto artimoje aplinkoje mąstai Tauragės apskrityje, ką reikėtų daryti, kaip bendradarbiauti, kad keistųsi stereotipai, visuomenės nuomonė, didėtų nepakantumas smurtui. Dalyviams buvo pristatytas „Galios ir kontrolės ratas“.

Nuspręsta daryti daugiau prevencinių renginių ir susitikimų su jaunimu, įvairių įstaigų, bendruomenių atstovais.



Inesa Vaigauskienė Kultūros skyriaus vyr. specialistė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN