Mažeikių rajono savivaldos vadovai ir kariuomenės atstovai sutarė dėl tolesnio bendradarbiavimo

Naujienos: Savivalda , 2019-10-06 17:48
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Savivaldybės meras Vidmantas Macevičius ir Savivaldybės administracijos direktorė Laima Nagienė susitikime su naujuoju Krašto apsaugos savanorių pajėgų (KASP) Prisikėlimo apygardos 6-osios rinktinės vadu Mindaugu Statkumi ir Mažeikių 603 pėstininkų kuopos vadu Sigitu Adomausku patvirtino, jog Savivaldybė pasirengusi bendradarbiauti ir kartu siekti glaudesnių kariuomenės ir visuomenės ryšių, tarpusavio pasitikėjimo.

Kalbėta apie savivaldos galimybes prisidėti didinant kario savanorio tarnybos patrauklumą, visuomenės, ypač jaunimo, susidomėjimą savanoryste. Diskutuota apie jaunųjų šaulių, kitų būrelių, skatinančių patriotizmą, atsakomybės jausmą, veiklą, bendradarbiavimą su Krašto apsaugos savanoriais. Aptartos rajono aktualijos ir kariuomenės projektai. Tartasi dėl būsimų savanorių karinių pratybų rajone, kariuomenės planuojamų organizuoti renginių rajono gyventojams.

Bendrasis skyrius

šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/ma%C5%BEeiki%C5%B3-rajono-savivaldos-vadovai-ir-kariuomen%C4%97s-atstovai-sutar%C4%97-d%C4%97l-tolesnio-bendradarbiavimo/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN