XIII tarptautinis meno festivalis „Mažeikiai 2019“ jau prasidėjo

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2019-09-23 17:32
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Rugsėjo 20 d., penktadienį, įvykęs atidarymo koncertas, skirtas Baltijos kelio 30-mečiui, pradėjo pusantro mėnesio truksiantį XIII tarptautinį meno festivalį „Mažeikiai 2019“, kuriame žiūrovai pamatys įvairialypę meno sintezę: muzikos, teatro, fotografijos ir grafikos.

Festivalio globėjas – Mažeikių rajono savivaldybės meras Vidmantas Macevičius – kvietė apsilankyti renginiuose, vyksiančiuose ne vien mieste, bet ir rajone, pajausti meno galią ir pasimėgauti skirtingų kūrėjų kūriniais.

Prieš koncertą atidaryta Dmitrijaus Matvejevo fotografijų paroda „Pauzė“, kurioje susijungia dvi fotografo kūrybos sritys: teatras ir muzika. Paroda sudaryta iš ciklų „Tss…“ ir „Užkulisiai. Prieš išeinant į sceną“.

Kitas festivalio koncertas – rugsėjo 25 d. Žiūrovus užburs džiazo improvizacijos ir ritmo žavesys.



Bendrasis skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/xiii-tarptautinis-meno-festivalis-ma%C5%BEeikiai-2019-jau-prasid%C4%97jo/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN