Mažeikių savivaldybėje – svečiai iš Kazachstano

Naujienos: Savivalda , 2019-09-20 19:59
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Mažeikiuose lankėsi Baltijos šalių ir Kazachstano verslo plėtros asociacijos atstovai. Jie domėjosi investicijų galimybėmis regionuose ir vietos valdžios požiūriu. Kalbėta apie glaudesnį bendravimą ir bendradarbiavimą su rajonu, Verslo forumo su vietos ir Kazachstano verslininkais organizavimą.

Su Kazachstano verslininkų bendruomenės pirmininku Rostislavu Li, Baltijos šalių ir Kazachstano verslo plėtros asociacijos valdybos pirmininku Aleksandru Vidjakinu ir konsultantu Kęstučiu Isaku susitiko Mažeikių rajono savivaldybės meras Vidmantas Macevičius, mero patarėjas Virgilijus Radvilas, Savivaldybės administracijos direktorė Laima Nagienė.

Atvykusieji pristatė Latvijoje įsikūrusią Baltijos šalių ir Kazachstano verslo plėtros asociaciją, vienijančią per 200 Kazachstano verslininkų, investuojančių lėšas į gamybos, logistikos, žemės ūkio bei turizmo projektus Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Domėjosi Mažeikių rajonu. Yra numatę aplankyti dešimt mūsų šalies savivaldybių ir jas pristatyti Kazachstano verslininkų bendruomenei, aptarti investicijų galimybes. Sutarta dar kartą susitikti ir aptarti bei suderinti tolesnio bendradarbiavimo gaires.

Bendrasis skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/savivaldyb%C4%97je-sve%C4%8Diai-i%C5%A1-kazachstano/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN