Seimo nario Valentino Bukausko dėmesys Telšių krašto gyventojų problemoms spręsti

Naujienos: Savivalda , 2019-09-20 19:42
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Rugsėjo 10-ąją Seime prasidėjus rudens sesijai, didžioji Seimo nario Valentino Bukausko laiko bei dėmesio dalis skiriama įstatymams priimti bei gyventojų problemoms spręsti. Tačiau Telšių kraštas ir jame gyvenantys žmonės – visada yra ir bus vienas iš pagrindinių Seimo nario rūpesčių ir džiaugsmų.

Rugsėjo 13-ąją kartu su kolegomis Seimo nariais Jonu Varkaliu, Jurgiu Razma ir Andriejumi Stančiku Plungės M. Oginskio rūmuose vykusioje šventėje V. Bukauskas sveikino 80-uosius veiklos metus mininčią Plungės ligoninės bendruomenę ir jos vadovą Antaną Martusevičių, ilgus savo darbo metus praleidusį Regioninėje Telšių ligoninėje. Kaip šventės metu sakė vadovas, ši sukaktis - ligonėje dirbančių medikų, slaugytojų, viso personalo ir pagalbos besikreipiančių pacientų.

Rugsėjo 18-ąją Seimo nario patarėja Aušra Blaževičienė artėjančios Tarptautinės pagyvenusių žmonių dienos proga pasveikino senjorus ir padėkojo už dalijamą gyvenimišką patirtį bei skleidžiamą šilumą, linkėdama stiprios sveikatos, artimųjų meilės ir dėmesio. Šventinę popietę senjorams surengė Socialinės paramos ir rūpybos skyriaus bei Telšių socialinių paslaugų centro darbuotojai.

Pirmadieniais ir penktadieniais Seimo narys praleidžia Telšiuose, skirdamas laiko pas jį užsukančių gyventojų problemoms spręsti, taip pat didelį dėmesį skiria įvairioms bendruomenėms bei institucijoms. „Tik betarpiškai bendraujant su įstaigų bei institucijų vadovais, įmanoma įsiklausyti į esamą situaciją, išgirsti dirbančiųjų lūkesčius bei kartu ieškoti būdų problemoms spręsti bei geresnei ateičiai kurti“, įsitikinęs Seimo narys.

Seimo sesijos metu, V. Bukauskas biure Telšiuose, Aukštoji g. 3, gyventojus priima pirmadieniais ir penktadieniais, nuo 9.00 iki 16.00 val. Bet kuriuo laiku susisiekti su Seimo nariu taip pat galima el. paštu: valentinas.bukauskas@lrs.lt arba kreipiantis į patarėją Aušrą Blaževičienę, tel. 8 612 01141, el. paštu: ausra.blazeviciene@lrs.lt.


šaltinis: http://www.telsiai.lt/go.php/lit/-seimo-nario-valentino-bukausko-veikla-rugsejo-10-20-d


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN