Dieną be automobilio – nemokamas keleivių pavėžėjimas Tauragėje

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2019-09-20 02:05
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Rugsėjo 20 d. Tauragėje vyks akcija „Diena be automobilio“. Visus gyventojus kviečiame šią dieną palikti savo automobilius prie namų ir ieškoti kitokių susisiekimo būdų – eiti pėsčiomis, važiuoti dviračiu, paspirtuku, riedlente ar naudotis miesto viešuoju transportu. Savivaldybės tarybos sprendimu rugsėjo 20 d. visais Tauragės rajono savivaldybės vietinio (miesto) ir priemiestinio reguliaraus susisiekimo maršrutų autobusais keleiviai bus vežami nemokamai.
Taip Tauragės rajono savivaldybė prisideda prie kasmetinės Europos iniciatyvos ir rugsėjo 16–22 d. minimos Europos darnaus judumo savaitės renginių. Tai – didžiausia tvaraus judėjimo kampanija pasaulyje, kuria siekiama skatinti Europos šalių vietos valdžios institucijas diegti ir populiarinti tvarias transporto priemones bei paskatinti gyventojus išbandyti susisiekimo automobiliais alternatyvas.




Inesa Vaigauskienė Kultūros skyriaus vyr. specialistė
Tauragės rajono savivaldybė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN