„Lietuvos geležinkelių“ prašoma užtikrinti eismo saugumą Mažeikiuose

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2019-09-20 00:34
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Šiuo metu vykdomi geležinkelio ruožo Mažeikiai–Rengė atstatymo darbai. Traukinių eismą atstatytame geležinkelio ruože numatyta atidaryti dar šiemet, todėl Mažeikių rajono savivaldybės meras Vidmantas Macevičius raštu kreipėsi į AB „Lietuvos geležinkeliai“ Geležinkelių infrastruktūros direkciją, prašydamas užtikrinti didesnį einančiųjų pėsčiųjų takais ir važiuojančiųjų transporto priemonėmis per geležinkelį saugumą, įrengti triukšmo mažinimo užtvarus.

Mažeikiuose, Laisvės gatvėje, naujai įrengta geležinkelio pervaža. Kadangi joje nenumatyta pakankamai pėsčiųjų, dviratininkų ir transporto eismo saugumo priemonių, Savivaldybės ir Savivaldybės administracijos vadovai ne kartą Savivaldybėje vykusių susitikimų metu kalbėjo su bendrovės atstovais, prašydami įrengti ne tik pėsčiųjų taką su atitvarais, bet ir šviesoforą su garsiniu signalu pėstiesiems, pakeliamus užtvarus važiuojamojoje kelio dalyje.

„Lietuvos geležinkelių“ atstovai pritaria, jog saugumo ir garso mažinimo priemonės reikalingos. Kol kas laukiama oficialaus atsakymo.



Bendrasis skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/lietuvos-gele%C5%BEinkeli%C5%B3-pra%C5%A1oma-u%C5%BEtikrinti-eismo-saugum%C4%85/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN