Aptariamos Mažeikių Savivaldybei priklausančių pastatų panaudojimo galimybės

Naujienos: Savivalda , 2019-09-16 16:50
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Balėnose, Pikeliuose ir Leckavoje apžiūrėti buvusių mokyklų pastatai. Savivaldybės ir Savivaldybės administracijos vadovų susitikimuose su seniūnais, kultūros ir bibliotekų darbuotojais, bendruomenių atstovais diskutuota apie šių pastatų būklę, optimalų panaudojimą vietinių bendruomenių reikmėms. Kalbėta apie galimybes vietoj uždarytų mokyklų steigti nedidelius daugiafunkcius centrus, kur galėtų įsikurti bibliotekos, kultūros centrų padaliniai, galbūt vaikų dienos centrai, bendruomenės ir pan. Kaimų ir miestelių bendruomenėms pasiūlyta vietoje pasitarti, kokie būtų pageidavimai, poreikiai, ir tada priimti visiems naudingus sprendimus.

Bendrasis skyrius


šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/aptariamos-savivaldybei-priklausan%C4%8Di%C5%B3-pastat%C5%B3-panaudojimo-galimyb%C4%97s/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN